Bukósisakok

Kifutó márka.

Blade

Jellemzők:

Áramvonalas forma, amely kiválóan illik a nagyrobogók stílusához.

HIR-TH termoplaszt héjszerkezet;

dinamikus szellőzőrendszer elöl két belépő, hátoldalon két kilépő fokozattal; „Double Rail” XQRS pleximechanizmus – villámgyorsan levehető a plexi;

fokozottan karcálló;

teljesen kivehető és mosható, higiéniailag kezelt Dry Comfort bélés;

gyors-záras állszíj;

megvásárolható extrák: sötét plexi

Ár: 39.900 Ft

Rendelésre!!

RENDELÉSRE!!!

FF 384

FF384_75_SAGA_White-Red

FF384_71_IRON_White

FF384_70_ARMORY_White

Jellemzők:

HÉJSZERKEZET: LS2 384 Polycarbonate

SUNVISOR: Beépített napellenző plexi.

PLEXI: A plexi mechanikába épített rugók a tömítéshez húzzák a plexit, így az tökéletes zárást biztosít. Csendes, megbízható, innovatív megoldás. Zárható. Torzításmentes a megbízható kilátásért. Felületkezelt a pára lecsapódásának kiküszöböléséért.

SZELLŐZÉS: Állrészen és fejtetőn kialakított zárható légcsatornák a tökéletes komfortért.

CSAT: Mikrometrikus gyors-csat a könnyen kezelhetőségért.

BELSŐ BÉLÉS: Antibakteriális, teljesen kivehető és mosható bélés.

ROVARHÁLÓ: Az állrészen elhelyezve, kivehető.

ORRVÉDŐ: Kivehető, hűvös időben a pára lecsapódást enyhíti a kilélegzett levegő elvezetésével.

HOMOLOGIZÁCIÓ: ECE22-05

Ár:

32.400 Ft

FF 358

ls2 ff358 színes

FF358_1_CONCEPT_Black

Jellemzők:

HÉJSZERKEZET: LS2 358 Polycarbonate !SHARP ****!

AIRGO: Felpumpálható arcpárnák a legtökéletesebb illeszkedésért.

PLEXI: A mechanikába épített rugók a tömítéshez húzzák a plexit, így az tökéletes zárást biztosít. Megbízható, innovatív megoldás, mely csendessé teszi a sisakot. Torzításmentes a biztonságos kilátásért. Felületkezelt a pára lecsapódásának kiküszöböléséért.

SZELLŐZÉS: Állrészen és fejtetőn kialakított zárható légcsatornák a tökéletes komfortért.

CSAT: Mikrometrikus gyorscsat a könnyen kezelhetőségért.

BELSŐ BÉLÉS: Antibakteriális, teljesen kivehető és mosható bélés.

ORRVÉDŐ.

HOMOLOGIZÁCIÓ: ECE22-05

SHARP TEST: FF358 ****: 4 CSILLAG A LEHETSÉGES 5-BŐL!

Ár:

színes sisakok 30.600 Ft

egyszínű (FF358_1_CONCEPT_Black) 26.000 Ft

FF 350

FF 350

Jellemzők:

Szellőzőrendszer: Elöl légbeömlő – Hátul elszívók.

Rögzítő rendszer: Gyors csat – Állszíj puha párnázattal.

Plexi: Többállású és karcálló polikarbonát 3D pajzs.

Belső párnázás: Teljesen kivehető és mosógépben mosható.

Ár: 25.900 Ft

MX437

MX437 FAST

MX437 FAST

Jellemzők:

KPA héjszerkezete miatt extra könnyű sisak, ideális gyermekek számára.
Jól szellőztethető, nagyméretű szellőzői által.
Teljesen kivehető, mosható, antiallergén bélés.
Oldható arcpárnái az esetleges bukás után segítik csökkenteni a nyaki sérülések további kockázatát. Eltávolítás után könnyedén levehető a sisak a sérült fejéről.

Ár: 34.900 Ft

FF320

FF320

FF320

Jellemzők:

Középkategóriás bukósisak utcai és túramotorozáshoz – BEÉPÍTETT NAPSZEMÜVEGGEL
A STREAM az egyik legjobb választás a legjobb ár-érték arányt kereső vásárlóknak.
Kifinomult formatervezésű KPA héja kiemeli a kategóriatársak közül. A KPA rövidítés, az LS2 által kifejlesztett termoplaszt egy speciális keverék, ami könnyebb és rugalmasabb a korábbi héjaknál.
Szellőző rendszere a fejtetőn 4 csatornás, így elegendő hűtést biztosít a meleg napokon is. Az állrészen kialakított billenthető szellőzőnyílás könnyen kezelhető és közvetlenül a plexihez áramoltatja a levegőt, ezáltal csökkenti a párásodás kialakulásának lehetőségét.
A pleximechanikába épített rugók a plexit a tömítéshez húzzák, így az tökéletesen zár. A plexi szerszám nélkül cserélhető, közvetlenül kapcsolódik a mechanikához, nincs szükség plexilefogató csavarra, elemre. A cseréje egy könnyed mozdulattal elvégezhető. Torzításmentes, 3D-s polycarbonat páramentesített felülettel, mely a karcoknak is fokozottan ellenáll. PINLOCK előkészítéssel.
Teljesen kivehető és mosható komfort bélés, a 3D-s arcpárnák biztosítják a maximális komfortot.
A légáteresztő anyagok a bőrrel érintkező területeken, és a komfort bélés kényelmes viseletet eredményeznek. A szemüvegeseknek jó hír, hogy a sisak bélésének kialakítása megengedi a szemüvegek szárának a sisakba való illesztését. Az állrészen elhelyezett bélés betét az alulról érkező légáramlatokat és a rovarokat is kívül tartja.
Mikrometrikus csatja könnyű kezelhetőséget ad.
BEÉPÍTETT NAPSZEMÜVEGE miatt nem szükséges a plexik cserélgetésével foglalkozni.

Ár: 32.900 Ft

FF390 BREAKER

FF390 BREAKER

FF390 BREAKER

Jellemzők:

A BREAKER az új generációs LS2 sisakokhoz méltón a felső kategóriában megtalálható tulajdonságokkal bír, de ezeket visszafogott áron teszi elérhetővé. KPA héja 3 méretben készül, ami önmagában kiemeli a versenytársak sorából. Kompakt és modern a nyújtott ovális forma. A legfontosabb jellemző a biztonsági csomagból az egy gyors mozdulattal eltávolítható arcpárna páros, ami egy esetleges balesetnél a további nyaki sérülések kockázatát jelentősen csökkentheti, mivel ezáltal a motoros fejéről könnyedén eltávolítható lesz a sisak. A sisak szíjának rögzítési módja is a felső kategóriából jött. Az erősített szíj rögzítője egy szépen formatervezett alátéten nyugszik, ami a héj külső felületén található, így a szíj soha nem szakadhat ki a helyéről. A sisak plexije rugók feszítése által a tömítéshez illeszkedik, szépen és finoman zár. Eszköz nélkül, egy mozdulattal cserélhető, karcálló és UV védelemmel ellátott. A beépített napellenző mechanikája már harmadik generációs, fém sodrony által működtethető. Szellőző rendszere elegendő mennyiségű levegőt képes áramoltatni, így a hosszú egész napos használatkor is komfortos viselet. Belső Komfort bélése teljesen kivehető és mosható, jó légáteresztő anyagból készült. A rögzítés gyorscsatos ahol a csat elemei fémből és műanyagból vannak. Prémium megoldások a középső szegmensben, ez a BREAKER.

Ár: 39.900 Ft

FF397

FF397

FF397

Jellemzők:

A VECTOR három héjméretben készül. A külső héjhoz tökéletesen illeszkedő, ütést csillapító EPS védőrétegek kapcsolódnak. A belső bélés és párnázat tökéletes komfortját a lézerrel 3D-ben kivágott, szivacsrétegek és a magas minőségű bélésanyagok használatával biztosítja a gyártó.
A VECTOR esetében egy nagy teherbírású üvegszálas héjat fejlesztett ki a gyár. High Performance Fiberglass Composite (HPFC) – azaz gondosan rétegelt üvegszál szövetek, melyek szerves gyantával rögzülnek egymáshoz, létrehozva így egy ultra könnyű, rendkívül erős, merev héjat, ami az esetleges ütést a szálrétegek minden irányába osztja el.
Az LS2 plexik optikailag torzításmentesek, a polikarbonát anyag egy speciális polimernek köszönhetően a fizikai behatásoknak nagymértékben ellenáll.
A plexi alsó peremét középen gyengéden lenyomva a plexi lezárható. Nyitáshoz egyszerűen a plexit kell felnyitni.
A plexi cseréje könnyedén, gyorsan elvégezhető, egyetlen mozdulattal oldható és visszarakható. A mechanikába épített és megjelölt alkatrész mozdításával a plexi a helyéről kipattan, majd eltávolítható. Visszaszereléshez a helyére illesztett plexit csak be kell bepattintani. Gyors, egyszerű és biztonságos megoldás. Beépített rugók a tömítéshez húzzák a plexit, így az tökéletes zárást biztosít.
Homologizáció: ECE-2205.

Ár: 53.900 Ft

MX 436

MX436 PIONEER

MX436 PIONEER

Jellemzők:

A PIONEER egy ideális kombinációt kínál, a könnyű MX sisak jól felszerelt változata. Formailag megegyezik egy motocross sisakkal, de nagyméretű plexijével és beépített napszemüvegével más célokra teszi alkalmassá. Enduro, supermoto vagy sportos robogó, itt a válasz: PIONEER.
KPA extra könnyű héj, három méretben készül.
Nagy méretű napszemüvegének mechanikáját acél sordony működteti, a meghibásodás esélye csekély.
Extra biztonság: Oldható arcpárnákkal szerelt modell, amelynek egy esetleges bukást követően van szerepe. Az oldható részek eltávolíthatók a sisakból, míg az a motoros fején van, ezáltal extra hely szabadul fel a sisakban és az könnyedén levehető a sérült fejéről a sisak, csökkenthető a nyaki sérülések további kockázata.

Ár: 39.900 Ft