BEMUTATKOZÁS

Cégünk magánvállalkozásként indult a 70-es évek végén. Az akkori tevékenységi kör az autóalkatrész és felszerelések forgalmazására terjedt ki. A vállalkozás szép sikereket könyvelt el, melyben nagy szerepet játszott, hogy a városban elsőként nyitottunk.

A vállalkozás a 90-es évek végéig szinte változatlan profillal működött, mely erre az időre megérett a változásra illetve bővítésre. A fejlődés első lépéseként elkezdtünk új motorkerékpárokat forgalmazni. 1992. április 18-án megnyitottuk szalonunkat, még ebben az évben elkészítettük saját szervizünket, így teljes szolgáltatást tudtunk nyújtani a bennünket felkereső ügyfeleinknek. Ekkora az eddigi családi vállalkozás keretei is szűknek bizonyultak, és kis csapatot hoztunk létre a feladatok megoldására.

A vállalkozás működésnek indult az akkori ingatag gazdasági helyzetben, ám az igények változásának megfelelően kizárólag robogók forgalmazására álltunk át, és természetesen elláttuk a hozzá kapcsolódó szervizmunkákat is. Ebben a formában működtünk egészen az 1998-as év októberéig, amikor is szükségesnek láttuk a fejlődő motorpiac hatására elkötelezni magunkat egyetlen márka mellett. A választás a YAMAHA-ra esett. Szerződést kötöttünk a Yamaha Motor Hungáriával, melynek értelmében a 99-es évben mint hivatalos YAMAHA márkaszerviz működtünk. A vállalkozás életében a legnagyobb változást a 2000 év hozta, hiszen január elsejével megnyitottuk motorszalonunkat a városban ismét elsőként.

Közben működési formában is átalakultunk, az egyszerű magánvállalkozásból Kft. lett: ma mint Moto-X Kereskedelmi Kft. tevékenykedünk. Cégünk jelenleg három főt foglalkoztat, megőrizve családi vállalkozás jellegét. Napjainkra a motorkerékpárok mellett motoros ruházattal, kiegészítőkkel is találkozhatnak vásárlóink. A motorkerékpár vásárlók számára részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani. A már meglévő motortulajdonosokat pedig szakszerű szervizünkkel várjuk.

A 2008-as év ismét változást eredményezett a cég életében, hiszen a Yamaha márkakereskedői szerződésünk lejárt. Új márkát kerestünk melyet az APRILIA-ban találtuk meg, majd a 2010-es évben tovább bővítettük PIAGGIO, VESPA, és GILERA motorkerékpárokkal és robogókkal.

Hivatalos márkáinkon túl továbbra is foglalkozunk használt motorok értékesítésével és szervizelésével.

Szervizünk továbbra is nyitva áll minden motorkerékpár részére. Újdonságként megkezdtük motorkerekek szerelését és centrírozását.